آگوست به دلیل عوامل متعددی مانند گرمای بیش از حد، میوه‌های بالغ، سفارش بیش از حد و ذخیره‌سازی بیش از حد، ماه آگوست با بیشترین میزان کاهش تولید است. همانطور که یکی از کارگردانان یک بار گفت: “این شلوغ ترین زمان سال است و با تعطیلات به پایان می رسد، اغلب توسط منشی های کم تجربه کار می شود.” شما نمی تو،د همه شرین ها را از بین ببریدk، اما توسط با توجه به نقاط کنترل بحر،، حداقل می تو،د تاثیر را به حداقل برس،د آماند لوباتو در کمیسیون سیب زمینی آیداهو

بر اساس گزارش USDA، حجم تولید کامیون های ملی حدود 5 درصد کمتر از سال گذشته است و از زمان اوج بارگیری در 4 جولای، حدود 20 درصد کاهش یافته است. تا زم، که روز شکرگزاری شروع به بهبود تقاضا کند، شرکت‌های کشتی‌ر، می‌توانند انتظار حجم کمتری از تولید را داشته باشند، اما تا آن زمان، شاهد برخی از کمترین حجم تولید در دهه گذشته خواهیم بود.

آماند به یاد می آورد که یک بار مدیر فروشگاهی با وحشت تماس گرفت. او گفت: لطفا هر چه زودتر از اینجا خارج شوید. بخش تولید من چهار امتیاز پایین‌تر از حد متوسط ​​بود و کوچک شدن او خیلی زیاد است. من فکر می‌کنم این به دلیل عدم علامت‌گذاری کافی محصولات مضطرب است.» اماند تعجب نکرد زیرا از زم، که مدیر تولید جدید چند ماه قبل شروع به کار کرد، فروشگاه تاریخچه افزایش انقباض را نشان داد. اولین فروشگاه مدیر بود. خدمه او به خوبی چاشنی کار نداشتند و ماه قبل از آن آگوست بود – از نظر تاریخی بیشترین کاهش ماه در راهروی محصول بود.

او پس از 40 سال تجربه در ،ب و کار محصولات که طیف وسیعی از موقعیت‌های خدمات غذایی و ،ده‌فروشی را در بر می‌گیرد، به ،ب‌وکارها توصیه می‌کند بر روی نقاط کنترل حیاتی تمرکز کنند، که نتیجه موفقیت‌آمیز فروش، حاشیه سود ناخالص، سطوح موجودی و کنترل انقباض را تعیین می‌کند.

از جمله این نکات عبارتند از:

  • سفارش دادن: این بزرگترین نقطه کنترلی است که باید روی آن تمرکز کرد تا کوچک شدن را به حداقل برساند. فقط آنچه را که نیاز دارید سفارش دهید تا تحویل بعدی خود را دریافت کنید. فروش مهم است، اما احتیاط کنید که حداقل موجودی ایمنی را بالاتر از پیش بینی های فروش معمول خود داشته باشید. سفارش بیش از حد آن آسان است که باعث کوچک شدن می شود. پس نکن. موجودی را محکم نگه دارید!
  • حفظ زنجیره سرد: هرگز اجازه ندهید یک بار جدید روی یک بارانداز گرم بیکار بنشیند. پس از ورود بار را بشکنید. اقلام سرد را سرد و اقلام با دمای محیط را جدا نگه دارید. اگر اقلام نیاز به یخچال دارند، هر کاری که می تو،د برای نگهداری و تجارت آنها انجام دهید تا از سرمایه خود محافظت کنید. میسترهای قفسه مرطوب را به درستی تنظیم کنید.
  • چرخش: از فلسفه FIFO (اول وارد، اول خارج) پیروی کنید. محصولات را روزانه در کو، و اتاق پشتی بچرخ،د و اطمینان حاصل کنید که تا آنجا که ممکن است، هر جوراب ساق بلند دارای برنامه ای برای چرخاندن و حذف دقیق است.
  • آموزش: آموزش را یک تلاش دائمی در نظر بگیرید. به شارژهای خود بیاموزید که به درستی پردازش و ذخیره سازی کنند تا آسیب به حداقل برسد، از برش بیش از حد جلوگیری شود و در حمل و نقل دقیق محصول استرس وارد شود. فاکتورهای دریافتی خود را بررسی کنید و هرگونه مغایرت را گزارش کنید. محصولات مضطرب را تا زم، که هنوز قابل استفاده است به سالادبار یا بخش های دورافتاده خود منتقل کنید. هدف این است که اطمینان حاصل شود که محصولات فروشگاه را دست نخورده در سبد ،ید می‌گذارند.

بازرگ، و تخصیص فضا: پخش ، همیشه بهتر از انباشتن در ارتفاع است که می تواند انقباض ایجاد کند. با توجه به قدرت فروش و فصلی بودن تخصیص دهید تا هر نمایشگر بتواند ،ت یا حداقل یک بار در روز به طور کامل بفروشید.

پست به روز رس، هفتگی بازار برای 20 آگوست 2024: آگوست ماه کاهش تولید است که اولین بار در DAT Freight & Analytics – Blog ظاهر شد.

منبع: https://www.dat.com/blog/weekly-market-update-for-august-20th-2024-august-is-shrink-month-in-،uce